Fen Lisesi ve Anadolu Lisemizin Resmi Açılış Töreni Yapıldı

Anaokulu - İlkokul - Ortaokul - Lise

Fen Lisesi ve Anadolu Lisemizin Resmi Açılış Töreni Yapıldı

Aralık 27, 2018 Haberler 0

Dünya Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi resmi açılış töreni ilçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla resmi açılış töreni kapsamında davetlilerimize değerli öğrencilerimiz tarafından klasik müzik dinletisi sunuldu. Okul Müdürümüz İsmail ÖZÇELİK’ in açılış konuşmasının ardından Dünya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Engin ESMER, konuşmasında öğrencilere seslenerek akademik başarının yanı sıra sosyal becerilerinin de önemli olduğunu vurguladı. Tören ilçemizin Milli Eğitim Müdürü Bahattin GENGÖRÜ’nün konuşması, Belediye Başkanımız Mahmut BADEM’ in yaptığı konuşmanın ardından, İlçe Kaymakamı Kasım Fikret DAYIOĞLU’nun açıklamaları ve gençlere olan güvenini belirtmesiyle konferans salonundaki program sona erip kurdele kesim merasimine geçildi. Daha sonra lise binamızda düzenlenen kokteyl eşliğinde müzik dinletisiyle beraber davetlilerimizin Fen ve Anadolu Lisesini ziyaret etmesiyle program sona erdi.

Bu önemli günümüzde bizi yalnız bırakmayıp eğitim alanında atılan bu büyük adımda desteklerini bizden esirgemeden yanımızda bulunan sayın ilçe kaymakamımıza, sayın belediye başkanımıza, sayın ilçe milli eğitim müdürümüze, ilçemizin şubeler ve odalar başkanlarına ve diğer tüm davetlilerimize teşekkür ederiz.