Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemiz İngilizce MUN Kulübü çalışmalarına başladı.

Özel Dünya Koleji Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi MUN (Model United Nations) klubü çalışmaları başladı. Kulüp; pek çok lise ve üniversitede düzenlenen ve temel olarak Birleşmiş Milletler’in farklı komitelerinin, simülasyon olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı ve genelde konferans şeklinde gerçekleşen çalışmalar katılmayı hedeflemektedir. MUN konferansları gençlerin bakış açılarını değiştirebilen bir etkinlik olma özelliğinin yanı sıra öğrenciler diplomasi ve küresel sorunları daha yakından tanımakta , özgüvenleri ve liderlik becerileri geliştirmekte,İngilizce kullanımlarını ve gelişimlerini arttırmaktadırlar. MUN konferansı sonrası aldıkları katılım sertifikalarını da CV lerinde kulllanabilmektedirler. Öğrencilerimize bu imkanı sunmanın gururunu yaşarken çalışmalarında başarılar diliyoruz.