Başarılarımız

Okulumuzun dünden bugüne başarıları…

2007 Yılında Eğitim Öğretim hayatına başlayan okulumuzda öğrencilerimizle, velilerimizle, öğretmenimizle, personelimizle, yöneticilerimiz ile bir çok başarıyı tatmanın mutluluğu içindeyiz.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Bilgi Yarışması Birinciliği

2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi

8. Sınıf öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan TEOG ortak sınavlarından 100 üzerinden 95 ortalama yapmıştır. 6 öğrencimiz de tüm branşlarda tüm soruları doğru yanıtlamıştır.

Futsal Takımımız Gençlik Spor Müdürlüğünün hazırladığı turnuvada İzmir 1.si olarak şampiyon olmuştur.

Basketbol, voleybol takımlarımız Ödemiş 2.si olmuştur.

Mind Lab (zeka oyunları) alanında takımımız, Türkiye olimpiyatlarında Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandırmıştır. Haziran ayında Dünya Mind Lab olimpiyatlarında ülkemizi Yunanistan’da temsil etmişlerdir.

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Dönemi

Okul sporları federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada Oryantring takımımız İzmir 1.si olarak şampiyon olmuştur.

Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan tarih bilgi yarışmasında öğrencilerimiz Ödemiş 2.’liği elde etmişlerdir.

Mind Lab (zeka oyunları) alanında takımımız, Türkiye olimpiyatlarında Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandırmıştır. Haziran ayında Dünya Mind Lab olimpiyatlarında ülkemizi Antalya’da temsil etmişlerdir.

Lego- Robotik alanında ilkokulda junior FLL grubumuz Küçük Einsteinler ödülünü almıştır.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Dönemi

Mind Lab (zeka oyunları) alanında Türkiye olimpiyatlarında Türkiye 2.si olarak bizleri gururlandırmıştır.