Okulumuz ve Oxford Yayınevi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz ” Yabancı Dil Semineri”
24 Şubat Cumartesi günü okulumuz ve Oxford yayınevi; yazar ve eğitimci Elna Coetzer ve İngilizce öğretmenlerimiz ile birlikte bölgemiz yabancı dil öğretmenlerine dil eğitimi ile ilgili sürekli değişen ,gelişen öğretim methodlarını içeren seminer ve atölye çalışmaları düzenleyerek bilgi aktarım ve paylaşımında bulunma fırsatı yarattı.
Gün boyu süren etkinlikte ; sınıf içi yaratıcı aktiviteler ,konuşma becerileri ,oyunlar ile eğitim ,modern dünyada dil öğrenimi, öğrenci merkezli öğrenimde teknoloji kullanımı ,motivasyon gibi konu başlıkları detaylı olarak ele alındı. Çevre okullarımızdan seminerimize katılan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.